Grundad 2012

Insight & Reputation Management

Ett enkelt system som ger dig inblick i patienttillfredsställelse i tandkliniken, ger dig feedback direkt från dina patienter och bygger ditt rykte online.

Uppföljning av patienten​

Efter patientens besök skickas ett SMS med ett enkelt frågeformulär. Vi ger dina medarbetare ett manus som förbereder patienten för SMS och hjälper fler att gå igenom processen.

Patienten ger feedback

Patienten svarar på den snabba undersökningen. Här betygsätter de sin erfarenhet och ger dig konkret feedback om vad de tror kunde ha varit bättre.

Om patienten är nöjd

Vi skickar en länk och ber patienten att lämna en recension på Google eller Facebook.

Om patienten är missnöjd

Vi ger dem möjlighet att lämna sitt nummer så att du kan följa upp dem.

Patienten ger feedback

Resultatet är att du får positiva recensioner, insikt i patientnöjdhet och möjlighet att överraska missnöjda patienter och göra dem till nöjda patienter.

Bättre rykte på nätet

Skulle du besöka en tandklinik själv utan att först granska recensionerna? Visste du att ca. 89-95% kontrollerar onlinerecensioner innan de besöker tandkliniken? Ändå är det väldigt få som har ett bra sätt att få många positiva recensioner. Detta är en av de saker som inte kommer att öka dina inkomster direkt, men kommer att löna sig många gånger i framtiden.

Insikt i patienttillfredsställelse

Vår filosofi är att tandkliniken med de mest nöjda patienter vinner på lång sikt. Men om du inte kan mäta patienttillfredsställelse, hur kan du se om tandkliniken du har tagit faktiskt har ökat patientnöjdheten eller inte? Med den här tjänsten får du inblick i patienttillfredsställelse på din tandklinik, och dessutom kommer dina patienter att berätta för dig direkt vad de tror kunde ha varit bättre.